pic

Tapahtumapaikka ja kartat

Tervetuloa Ropeconiin!

Ropecon 2019 järjestetään 26.–28.7.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 15 ja päättyy sunnuntaina klo 18. Käytössä ovat kokous- ja tapahtumamaailma Siiven tilat kolmessa kerroksessa, osio Säteestä, Lasigalleria, messuhallit 1, 2 ja 3 sekä avointa galleriatilaa Alagalleriassa näiden läheisyydessä.

Messukeskuksessa on avoin langaton verkkoyhteys.


Sisäänkäynnit ja liput

Ropeconin lipunmyyntitiskit sijaitsevat Messukeskuksen eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä. Kaikilla lipunmyyntipisteillä maksuvälineenä käy käteinen. Muutamilla pisteillä maksaminen on mahdollista myös kortilla. Nopein ja varmin maksutapa on käteinen.

Ennakko- ja ryhmälippuja vaihdetaan rannekkeiksi eteläisellä sisäänkäynnillä klo 13 alkaen. Varsinainen lipunmyynti alkaa molemmilla sisäänkäynneillä perjantaina 26.7. klo 15.

Lipunmyynnin aukioloajat
pe klo 15–00 / la klo 7–00 / su klo 7–15

Lipunmyynnin ollessa suljettu, lippuja myydään Infossa.


Narikka

Ropeconin lipun hintaan kuuluvat tapahtuman narikkapalvelut. Eteläisen sisäänkäynnin narikka on tarkoitettu vain pientavaroiden kuten välttämättömien ulkovaatteiden säilytykseen. Rinkat ja muut suurikokoiset esineet viedään säilytykseen isotavaranarikkaan, joka sijaitsee Lasigallerian päädyssä.

Narikan aukioloajat
pe 15–01 / la 7–03 / su 7–18

Isotavaranarikka palvelee vuorokauden ympäri koko tapahtuman ajan.

Kartat

Tilakartat löydät tapahtuman ohjelmaoppaasta ja paperisesta Con-lehdestä. Halutessasi voit tutustua tiloihin etukäteen myös virtuaaliesittelyn avulla.

Koko tapahtuma-alue [pdf]


Con-lehti

Tapahtumapaikalla on jaossa paperisia Con-lehtiä. Kaiken tarvittavan tiedon ohjelmasta ja tapahtumapaikasta saat myös mobiililaitteilla toimivasta Ropeconin ohjelmaoppaasta.

Conlehti 2019 [pdf]

Kaikki ohjelmat kuvauksineen löydät ohjelmaoppaasta.

Info 24 h tapahtuman aikana

045 136 2946