pic

Medialle

Ropecon

Ropecon on Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä pelitapahtuma, joka tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset. Vuonna 2018 tapahtuma keräsi 4500 innokasta kävijää Helsingin Messukeskukseen, jossa tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna. Monimuotoista ohjelmaa sisältävä viikonloppu suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun pelaajilta pelaajille. Ohjelmaan kuuluu pelaamisen ja peliturnausten lisäksi luentoja, esitelmiä, paneelikeskusteluja ja työpajoja alkaen historiallisista teemoista aina uusien pelien ideoimiseen ja käytännön toteuttamiseen. Ropeconissa jaetaan vuosittain Kultainen lohikäärme ja Vuoden peliteko -palkinnot roolipelaamisen edistämisestä Suomessa. Tapahtumassa on myös julkaistu useita pelialan teoksia lautapeleistä roolipeliteoriaan.

Tapahtuma alkaa akateemisella seminaarilla perjantaina. Lisää tietoa löytyy akateemisen seminaarin sivuilta.

Ropeconin tekemiseen osallistuu vuosittain noin 800 vapaaehtoista. Taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka pyrkimys on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Vuoden 2019 teemana on mytologia, joka tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa myös pelaamisen vasta aloittaneille tai siitä kiinnostuneille.

Ropecon lyhyesti

Ropecon yhdellä lauseella

Ropecon on Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma.

Ropecon kahdella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon pidetään 26.–28.7.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Kolmipäiväinen pelifestivaali tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset ja sisältää laajan kattauksen monimuotoista ohjelmaa.

Ropecon kolmella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon pidetään 26.–28.7.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä kolmipäiväinen pelifestivaali suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Ropecon kuudella lauseella

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon pidetään 26.–28.7.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Kolmipäiväinen pelifestivaali tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä viikonloppu suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Pelaamisen ja peliturnausten lisäksi ohjelmaan kuuluu luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja roolipelaamiseen liittyvistä aiheista. Ropeconissa jaetaan vuosittain myös Kultainen lohikäärme ja Vuoden peliteko -palkinnot roolipelaamisen edistämisestä Suomessa. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Tapahtuma sosiaalisessa mediassa

Ropecon Facebookissa
https://www.facebook.com/ropecon

YouTube
https://www.youtube.com/user/RopeconRy

Flickr
https://www.flickr.com/photos/ropeconmedia/

Twitter
https://twitter.com/ropecon

Instagram
https://www.instagram.com/ropecon.fi/

#ropecon | #ropecon2019


Lisätietoa tapahtumasta

Tämä on Ropecon

Ropecon 2019 mediassa

Ota yhteyttä

viestinta@ropecon.fi