pic

Näytteilleasettajille ja yhdistyksille

Paikka ja aukioloajat

Paikka
Halli 3 (huolto-ovi 3.6)

Aukioloajat yleisölle
Pe 15–21
La 10–19
Su 10–17

Rakennus
To 12–18
Pe 8–15

Huoltoajat
Tunti ennen myyntialueen avautumista ja tunti sulkemisen jälkeen.

Purku
Su 17–21 sekä huoltoaikoina.

Sisäänpääsy

Osaston hintaan sisältyy tarvittava määrä myyjäpasseja. Passeilla pääsee sisään tapahtumaan ja tapahtumanjärjestäjien takahuoneeseen, mutta ne eivät oikeuta osallistumaan ohjelmaan. Passeilla pääsee myyntialueelle myös rakennus-, purku- ja huoltoaikoina. Myyjäpassit ovat yrityskohtaisia.

Osaston varauksen yhteydessä voi tilata tapahtuman viikonloppurannekkeita 40 euron kappalehintaan (hinta ovelta ostettuna 45 €). Rannekkeet maksetaan samalla laskulla osaston kanssa. Tilatut rannekkeet ja myyjäpassit toimitetaan osastolle ennen tapahtuman alkua.

 


Ehdot

Näytteilleasettajien ehdot

Kalusteet ja varustus

Osaston hintaan ei sisälly väliseiniä eikä mattoja. Kaikilla osastoilla esittelypöytiä lukuun ottamatta voi käyttää omia kalusteita. Ropeconilta voi myös vuokrata pöytiä (200 x 70 cm) ja tuoleja osastolla käytettäväksi.

Messukeskuksessa on ilmainen langaton verkko (sekä 5 GHz että 2,4 GHz). Verkko saattaa toimia huonosti 2,4 GHz taajuusalueella, jos lähistöllä on asiakkaiden omia (esim. maksupäätteiden mukana tulevia) tukiasemia.

Osastoilla on mahdollista järjestää ohjelmaa, jos siitä sovitaan etukäteen myyntialuevastaavan kanssa.

Myyntialueen valaistus on suhteellisen himmeä, joten suosittelemme oman valaisimen käyttöä. Osaston sähkönkulutus ei kuitenkaan saa ylittää edes hetkellisesti sovittua rajaa. Osaston hintaan sisältyvää korkeammasta sähkön kulutuksesta on sovittava erikseen kesäkuun loppuun mennessä ja siitä peritään lisämaksu.

Myyntialue on täynnä!

Peruutuspaikkojen tiedustelu:
myyntialue@ropecon.fi

Heräsikö kysymyksiä?

myyntialue@ropecon.fi