pic

Näytteilleasettajat 2019 / Exhibitors 2019

Myyntialue / Vendor Hall

Myyntialueen osastokartta / Vendor hall, Map of Exhibitors »

367 Aavetaajuus kauppa.aavetaajuus.fi Spekulatiivista fiktiota, esoteriaa, myyttejä ja muuta jännää kirjallisuutta.
325 ALNILAM alnilam.fi Tähtitiedettä, fantasiaa, scifiä ja steampunkia – kaupungin nörtein lahjapuoti.
324 Annika Kiiskilä, Iida Reitti ja Raine Rysä https://linktr.ee/armottomatnortit Kolme taiteilijaa ja armotonta roolipelinörttiä saapuvat tuomaan myyntipöytäsaliin kaikenlaista hauskaa, mukaanlukien sarjakuvia, taidezinejä, avaimenperiä, tarroja, kangaskasseja ja vaikka mitä muuta!
345 Athanaton athanaton.fi Kirjoja salatieteistä ja mystiikasta.
352 AtheneNocturna & CarolinSajur AtheneNocturna & CarolinSajur uniikit propit, korut ja käsityöt.
368 Bard & Jester bardjester.com Bard & Jester is specialized in LARP and CosPlay Gears from Leather and metal also other accessories for you characters available and other cool things. Come and see us again.
336 Barthalon facebook.com/barthalon I’m leathercrafter of fantasy larp and Cosplay accessories.
355 Crafterinas Kahden naisen käsitöitä, pieniä yllätyksiä, kauniita ja uniikkeja koruja, sekä erikoisia materiaaleja.
381 Edeave https://www.instagram.com/edeave_art Taidenurkkaus, josta löytyy itsetehtyjä pientuotteita sekä monenlaista originaali /fanitaide printtiä. Tervetuloa käymään!
346 Eeva Nikunen Fantasy Art http://eevanikunen.com Eeva Nikunen Fantasy Art myy alkuperäistä fantasiataidetta, printtejä, postikortteja ja paljon muuta.
385 Eksoottinen Porkkana
366 Elontaival http://instagram.com/elontaival Elontaival on pohjoisesta oleva kuvataiteilija jonka töissä näkyy rakkaus luontoon sekä nörttikulttuuriin. Pöydästä löytyy sekä originaalia että fanarttia.
372 Fantasiapelit fantasiapelit.com Fantasiapeleistä löytyy pelit, sarjakuvat ja miniatyyrit.
361 FENNICA COMICS
342 Game Over facebook.com/PelihuoneGameOver Videopelit pääpaino retro myös uudet pelit ym, oheistuotteita.
326 Haltijakäpälä & Pihlajatar https://www.instagram.com/haltijakapala/ Synkän fantasiallista taidetta & kissoja erilaisissa muodoissa, sekä sarjakuvia.
394 HandmadeDragons https://www.etsy.com/no-en/shop/HandmadeDragons?ref=s2-header-shopname&listing_id=687654927 Käsintehtyjä ainutlaatuisia pieniä figuureita.
337 HEAD HUNTER STORE https://www.facebook.com/headhunterstore/ We sell action figures. collectables, statues and more!!
354 Hiidenpeli hiidenpeli.com Esittelemme ja myymme parhaita kotimaisia indie-lautapelejä, tule tutustumaan!
362 Hvitolg Crafts facebook.com/Hvitolg Jewelry brough from dreams to reality.
328 Ironspine & Myrrysmiehet ironspine.com Kotimaisia roolipelejä ja roolipelituotteita suoraan kustantajilta. Valikoimassa mm. Astraterra, Sotakarjut, Heimot, The Quick, Hood sekä muita kotimaisia julkaisuja ja Miska’s Mapsin roolipelikarttoja.
397 Jasu Wonder World jasuwonderworld.com Rovaniemeläisen taiteilijan (Jasun) värikkäällä ja yksityiskohtaisella taiteella varustettuja tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. t-paitoja, värityskirjoja, tarroja, printtejä, kortteja ja magneetteja.
382 Jewels & Fortunes Kauniita käsin tehtyjä koruja, head dressejä, asusteita, henkimaailmojen apuvälineitä ja tulkintoja tarot-korttien
357 Kokemusjakamo https://kokemusjakamo.fi Kulttuuritoimen Kokemusjakamo tukee uransa alussa taiteelliselle tai luovalle uralle pyrkiviä nuoria tarjoamalla tiloja työskentelyyn, taiteellisen yhteisön tukea ja toivoa tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tuomme Ropeconiin Kokemusjakamon nuorten taidetta ja tuotoksia valokuvista sarjakuviin.
398 Koruseppä Kipene http://www.kipene.fi Koruseppä Kipene on taide- ja koruvalmistamo joka suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä koruja arkeen sekä juhlaan. Mallistosta löytyvät sekä luonto, mytologia että puhdas kotimainen muotoilu.
353 Lamentations of the Flame Princess lotfp.com Weird Fantasy Tabletop Role-Playing
371 Maginarium maginarium.pl Maginarium is a perfect plafe for geeks and Nerds. Shirts, mugs, coaster from all fandoms!
321 Manga Cafe mangacafe.fi Japanilaisia ja korealaisia herkkuja, sekä korealaista kosmetiikkaa.
365 Meiko clothing
399 Muinaispaja Kiertelevä Kettu https://nanasten.com/ Muinaispaja Kiertelevä Kettu on yhden käsityöläisen paja, joka valmistaa muinaisia käyttöesineitä sekä pronssi- ja hopeakoruja. Meillä innostutaan erilaisista muinaisaikojen arkisista esineistä, materiaaleista ja käsityötekniikoista rautakaudelta renessanssiin.
364 Multiplayer Finland multiplayer.fi Multiplayer Finland on peleihin ja pelitarvikkeisiin erikoistunut liike netissä ja Helsingissä. Ropeconin myyntipisteeltämme löydät mm. ison valikoiman kortti-/lautapelejä, noppia, maaleja ja tarvikkeita.
356 Myrntai myrntai.tumblr.com Mustetta ja otuksia. Tampereelle pesiytynyt kuvittaja, jonka valikoimista löytyy erilaisia printtituotteita julisteista tarroihin ja sarjakuviin.
358 Myrskyn sankarit http://www.myrskynsankarit.fi Myrskyn sankareiden ja Avatar ry:n yhteinen pöytä.
322 Niramuchu Art & Design https://www.instagram.com/niramuchuart/ Alkuperäisiä taiteilijan suunnittelemia töitä ja oheistuotteita, kuten printtejä, kangaskasseja, avaimenperiä ja koruja. Synkkää ja eleganttia goottimaista, sekä keveämpää, värikkäämpää eläinaiheista.
333 Omoi.fi http://www.omoi.fi/store/fi Verkkokauppa, jossa on huikea valikoima mukeja, t-paitoja ja figuureita lempisarjoistasi.
351 Osuuskumma osuuskumma.fi Osuuskumma kustantaa laadukasta spekulatiivista fiktiota: fantasiaa, scifiä, kauhua ja kaikkea muuta kummaa.
311 Pelikrypta pelikrypta.fi Sinua palveleva pelikauppa.
395 Pihlajapaja https://web.facebook.com/Pihlajapaja/ Noppia ja nahkaa niin pelaamiseen kuin peilailuun.
383 Pimeyden kalkkunat Kuvataiteilijan ja modistiopiskelijan töitä.
384 PoisonPineapple
343 Propwizard & Lisan Otuspaja https://www.lisanotuspaja.com/ Kimppapöydällinen korvia, häntiä, sarvia, siipiä ja muuta proppia ammattitaidolla. Löydät molemmat myös Instagramista!
327 Purple Octopus Jewellery facebook.com/lumissaspurpleoctopus Purple Octopus Jewellery on Tamperelainen yhden naisen yritys joka erikoistuu mm. gootti- ja bohotyylisiin käsin tehtyihin ja käsin koottuihin koruihin okkultismi- ja kauhuaiheita unohtamatta. Purple Octopus valmistaa mm. täysin käsin muovatut lovecraftmaiset lonkerokorut.
392 Puuha Pirtti http://www.facebook.com/PuuhaPirtti Koruja, pussukoita ja kissankorvia!
331 Savivompatti Lankamonsterit, suuret teekupit ja pienet saviset eläimet.. meiltä löytyy!
391 Shini Design etsy.com/shop/shinidesign Shini Design yhdistää taas voimansa kuvataiteilija Eeva Turkan kanssa – cute stuff from Finland meets unicorns!
393 Silwetanja Art http://www.silwetanja.com Vesiväreillä maalattua fanitaidetta, fantasiaa ja eläinaiheita. Tuotteina pääasiassa printit ja tarrat.
341 Sir Roi facebook.com/sirroi Koruja käsintehden ja osista kasaten jo vuodesta 2012. Lempiaiheitani ovat steampunk, avaruusteemat, kirjallisuus ja luonto. Teen koruille ja ketjuille myös pieniä korjaustöitä ja säätöjä paikan päällä.
334 Sotakone Miniatures sotakone.com Miniatyyrien, roolipelien ja pelitarvikkeitten myynti ja esittely.
323 Tarinoita muinaisesta Pohjolasta http://www.tarinoitapohjolasta.com Tarinoita muinaisesta Pohjolasta on 1200 – 1300-lukujen Pohjolaan ja Baltiaan sijoittuva seikkailutarina. Sarjakuvan maailma on sekoitus historiaa, kansantarinoita sekä muinaissuomalaista mytologiaa.
396 Tiitcha ja Iida Leppänen https://www.deviantart.com/tiitcha
https://naensut.tumblr.com/
Tiitchan pöytäpuolen antimiin kuuluu printtejä, söpöjä huovutettuja otuksia, fimo-massasta taiteiltuja koruja, pinssejä ja hama-helmistä taiottuja avaimenperiä ja magneetteja. Iidan puolelta taas löytyy kauniita, eri kokoisia fantasia-aiheisia printtejä. Molemmilta löytyy niin originaalia kuin fanarttiakin.
344 Trap Factory https://trapfactory.fi/ Suomen suurin pakopelikeskus Otaniemessä tuo pakopelit Ropeconiin
335 Vaskikirjat http://www.vaskikirjat.fi Vaskikirjat on fantasiaan, scifiin ja kauhuun keskittyvä pienkustantamo. Kaikki saatavilla olevat julkaisut ovat Ropeconissa myynnissä messuhintoihin!
332 Vihmazii Rihmazii & PajusCreations Vihmazii Rihmazii: Nauhoja, kangasmerkkejä ja muita koristeita enemmän tai vähemmän perinteisin käsityömenetelmin. PajusCreations: Käsintehtyjä noppasettejä ja muita pieniä hartsitöitä.
338 Worblakauppa.fi https://www.worblakauppa.fi/ Worblaa, EVA-foamia, kangasvärejä sekä korsettiluuta – näitä kaikkia ja paljon muuta löytyy Worblakaupan valikoimasta. Tästä näpertäjien ja käsillätekijöiden unelmapöydästä löydät myös tuoteita, joita normaalista kangaskaupasta ei löydy.
363 Zacharias Holmberg http://www.projectserenai.com/zachholmberg Artist, bookbinder and writer. Handmade notebooks of all different kinds, sci-fi and fantasy art, zines and other goodies.

Alagalleria / Lower Gallery

Etelä-Suomen Rooli- ja Strategiapeliyhdistys ry Etelä-Suomen rooli- ja strategiapeliyhdistys ESRSPY ry:n esittelypöytä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
Hiiziviikonloppu ry hiizi.org Hiiziviikonloppu ry järjestää pelaamiseen ja muuhun kotitekoiseen hauskuuteen keskittyviä lystikkäitä tapahtumia, pääosin Etelä-Suomessa, välistä myös muualla.
IPMS Finland ry https://ipms.fi/ Olemme kansainvälinen muovimallinrakentajien yhdistys, IPMS-Finland alaosasto (International Plastic Modellers Society). Yhdistys toimii mallinrakennusharrastuksen edistämiseksi yli sadassa maassa. Tule pöydällemme ottamaan selvää tästä mainiosta harrastuksesta!
Murhamysteeri https://www.tuoni.fi Tuoni Studiot on kalevalankatkuinen elämyspalvelutoimisto, jonka keihäänkärkenä toimivat osallistavat murhamysteeri-illalliset.
Suomen pelimuseo suomenpelimuseo.fi

Suomen pelimuseo tallentaa ja esittelee monipuolisesti suomalaista pelikulttuuria. Tule selailemaan ja pelailemaan museon kokoelmista löytyviä roolipeliaarteita neljältä vuosikymmeneltä.

Tracon tracon.fi Tracon on syyskuussa järjestettävä tamperelainen roolipeli- ja animetapahtuma. Sen sisartapahtuma Tracon Hitpoint järjestetään marraskuussa, ja se keskittyy rooli-, lauta-, kortti-, figu-, yms. peleihin. Edustuspöydällä esitellään molempia tapahtumia, ja myydään lippuja. Lipunmyynti alkaa lauantaina klo 10, ja jonottamisen voi aloittaa 9:30 alkaen.
Undertale – Musikaali toiveista ja unelmista https://www.undertalemusikaali.fi Undertale – Musikaali toiveista ja unelmista saapuu Ropeconin yhdistyspöydille! Tervetuloa tutustumaan produktioomme ja tapaamaan musikaalilaisia. Musikaalimme on harrastajapohjainen fanituotanto, joka perustuu käsikirjoitukseltaan Toby Foxin luomaan peliin Undertale (2015).

Eteläinen sisäänkäynti / Southern Entrance

Alter Ego http://alterego.fi Alter Ego on Helsingin yliopiston roolipelijärjestö, joka on tarjonnut niin uusille kuin kokeneillekin pelaajille hyvän paikan harrastaa roolipelaamista ja sen akateemisia lieveilmiöitä jo vuodesta 1994.
Suomen roolipeliseura http://www.suomenroolipeliseura.fi/ Suomalainen roolipeliskeneaktiivien yhteistyöjärjestö.

Halli 3 / Hall 3

Harmaasudet ry harmaasudet.fi Harmaasudet ry on pääkaupunkiseudulla toimiva historianelävöittämis- ja liveroolipeliyhdistys. Viikottaiseen toimintaamme kuuluvat maksuttomat terästaisteluharjoitukset tiistaisin ja vaihtuvaa ohjelmaa sunnuntaisin, sekä järjestämme runsaasti vaihtuvaa ohjelmaa pitkin vuotta. Tule katsomaan terästaistelunäytöksiämme Ropeconissa!
Miekkailuseura EHMS http://www.ehms.fi Miekkailuseura EHMS järjestää harjoituksia historiallisissa eurooppalaisissa miekkailutaidoissa Helsingin Sörnäisissä seuran omalla salilla. Vuonna 2010 perustettu seura keskittyy bolognalaisen ja saksalaisen miekkailun opetukseen.