pic

Taidekujan artistit 2019 / Artists of the Art Alley 2019

Perjantai / Friday

Noora Hirvonen www.noorahirvonen.com Art, prints & vampires.
Team Cooleiform twitter.com/cooleiform Modernia taidekäsityötä ikivanhaa traditiota mukaillen – Team Cooleiform herättää henkiin tuhansia vuosia sitten Mesopotamiassa käytetyn nuolenpääkirjoituksen. Kirjoitamme sekä muinaisia kirjoituksia mukaillen että täysin uutta luoden. Materiaaleina vuorottelevat perinteinen savi ja modernimmat materiaalit.
Neo Aarnikotka www.instagram.com/neoaarniart/ twitter.com/aarnineo Neo Aarnikotka on Helsingissä majaileva indiepeliekehittäjä, joka tekee peligrafiikan ohella mustetöitä. Taidekujalle Neo tuo muuan muassa charmeja, tarroja, kaulakoruja sekä laajan valikoiman erilaisia kortteja. Teoksien aiheet liikkuvat usein luonnon ja hahmojen välillä, mutta joukkoon mahtuvat myös synkemmät fantasiamaailman teemat ja monimuotoisuutta käsittelevät aiheet.
Eeva Hiidensola www.instagram.com/evenitye_art/ Inspiroidun eniten luonnosta ja fantasiasta. Teen vesiväri- ja öljyvärimaalauksia sekä lyijykynäpiirustuksia. Kojultani voi ostaa printtejä vesiväritöistäni sekä muutamia alkuperäisöljyväriteoksia.
Milka Tertsunen www.deviantart.com/metalmiku Myynnissä on sarjakuvaa, printtejä sekä vesivärimaalauksia ja perinteistä grafiikkaa.
Tyylistä löytyy vaikutteita Art Nouveausta, japanilaisesta estetiikasta ja glam rockista.
Anne Ahtiainen www.instagram.com/neniaitha.a.art/ Pitkän linjan pöytälaatikkotaiteilija tuo töitään kansan nähtäville. Inspiraation lähteinä ovat toimineet musiikki, symbolismi ja eskapismi, ja vesivärimaalausten tyylilaji liikkuu jossakin realistisen fantasian ja art nouveaun tienoilla. Pöydästä löydät ainakin postikortteja, printtejä, valikoituja originaaleja (muun muassa puulevylle maalattuja yksilöitä!) ja kenties, koska kyseessä on vaatetusompelija, myös joitakin pieniä käsityötuotteita, kuten noppapusseja tai muita nyssäköitä.
Sefie Rosenlund linktr.ee/sefie_digitalart Digitaalista taidetta maalauksellisella otteella. Fanitaidetta ja myös omaa tuotantoa printtien, postikorttien ja tarrojen muodossa. Scifi ja videopelit ovat nörttiyteni ydin, ja tämä näkyy myös aiheissani. Tule katsomaan!
Pastel Pasty pastelpasty3.wixsite.com/mysite Fani ja originaali taidetta joiden aiheena lähinnä fantasia myynnissä ainakin postikorttien, charmien ja tarrojen muodossa!
Illves https://www.facebook.com/Illves/ Illves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, joka heijastuu muotoilumme estetiikassa.
Tavoitteenamme on tehdä korkealuokkaisia vaatteita ja koruja kuvituksistamme ja veistoksistamme, jotka ihastuttavat meitä, ja joista voimme olla ylpeitä.
Vision-Limited https://www.instagram.com/vision_limited_dsgn/ VIsion-Limitedin tuotevalikoima on yhtä sekalainen ja laaja kuin omistajansa kiinnostuksen kohteetkin.
Tästä pöydästä voit löytää niin enameli-pinssejä kuin käsin painettuja laukkuja ja tyynyliinoja, aina korvakoruista käsinpunottuihin muovipärelaukkuihin.
Jorge Carreon http://www.neonghoul.com Työni ovat inspiroituneet hirviö- ja goottikulttuurista, rokista, 90-luvusta ja pin-upista. Laitan luomuksiani tuotteisiin kuten paitoihin ja muihin asusteisiin.

 

Lauantai / Saturday

Tuonenkalla www.tuonenkalla.com Taidetta pohjoismaisen mytologian ja luonnon voimin. Kortteja, julisteita ja muuta pientä.
Miruku Handmade www.facebook.com/mirukuhandmade/ Luvassa on kaikenlaista söpöä, värikästä ja virkattua! Pöydältäni löytyy lonkeroisia ja muita myyttisiä otuksia, sekä erilaisia asusteita ja ekologisia tuotteita roolipelaajan kotiin. Tule ihastelemaan, hypistelemään ja adoptoimaan uusi perheenjäsen mukaasi!
Alexandra Vardanian (Maron) www.instagram.com/maron_art/ Hei kaikki! Olen Maron ja tulen lauantaina 27.7 Ropeconin taidekujalle myymään teoksiani, klo 10-18. Tuotteeni sisältävät laajan valikoiman printtejä, niin fanitaidetta kun originaaleja töitä. Otan myös vastaan tilauksia! Vahvuuksiini kuuluvat hahmosuunnittelu ja muotokuvat. Esimerkkejä töistäni löytyy Instan lisäksi Artstationista (Maron-nikillä). Nähdään Ropeconissa, lämpimästi tervetuloa pöydälleni!
LaurusDraws Pöydältä löydät värikkäitä tarroja ja printtejä niin originaali- ja Dungeons & Dragons -aiheilla kuin taikatytöilläkin koristeltuna. Tervetuloa tutustumaan!
Almond Feather twitter.com/AlmondFeather Myyn tarroja, magneetteja ja muuta pientä. Paljon söpöä eläinaiheista ja fanartia kaikesta mikä sattuu kiinnostamaan.
JAKKE www.instagram.com/jjjakke_/ Teen afrofuturistisia queersarjakuvia ja -kuvituksia, sekä söpöjä tarroja.
Mikael Hoo www.instagram.com/mikaelhoo/ Olen folkloresta ammentava helsinkiläistynyt kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Tuotteideni teema on tänä vuonna kasvit ja kauhu. Pöydältäni löytyy sarjakuvaa ja zinejä, sekä myös printtejä, kortteja ja tarroja.
MacUaine ja Loihtuja macuaine.tumblr.com twitter.com/loihtuja Printtejä ja muuta taidetta, jonka aiheet liikkuvat usein tuonpuoleisen rajamailla ja animaatioissa.
Salli ”Aviala” Loikkanen aviala-doodles.tumblr.com Ropeconin taidekujalla myyn mm. roolipeliaiheisia avaimenperiä, printtejä videopelihahmoista ja erilaisia tarroja. Lisäksi piirrän DnD-kampanjaan perustuvaa sarjakuvaa, Dear DnD Diarya, jota aion esitellä pöydälläni!
Salaidard twitter.com/salaidard Tältä pöydältä löydät rpg- ja fantasia-aiheisia tarroja, printtejä ja postikortteja, niin originaalia kuin Critical Role -fanartiakin. Tervetuloa selailemaan!
SanniMarianne www.instagram.com/sannimarianne.art Önkiäiset, pienet haltijansukuiset olennot, ovat mysteerien vartijoita. Niiden tehtävä on huolehtia siitä, että maailmassa säilyy kummasteltavaa. Lisäksi pöydässä on printtejä sekä tarroja avaruuspeuroista kultapandoihin.
Sara Viktoria saraviktoria.portfoliobox.net Fantasiaa, magiaa, söpöjä otuksia, pastellivärejä ja outouksia! Näitä asioita näkyy töissäni. Myynnissä on printtejä, postikortteja, tarroja, koruja sekä noppapusseja, ja teen myös tilaustöitä esimerkiksi roolipelihahmoista tai vaikka lemmikistäsi!
Apila Pepita Miettinen apilapepita.com www.instagram.com/apilapepita Apila on helsinkiläinen kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja animaattori. ☘️ Apilan kuvitukset yhdistelevät ylitsepursuavan söpöä kawaii-estetiikkaa ja länsimaalaista cartoon-maailmaa. Värit ovat Apilalle erittäin tärkeitä ja hän tunkeekin pastellisateenkaarta jokaiseen työhönsä! Apilan kuvituksissa seikkailevat usein värikkäät fantasiaolennot ja söpöt eläimet. Hänen kuvituksistaan on myynnissä avaimenperiä, pinssejä, avainnauhoja, postikortteja ja julisteita.

Sunnuntai / Sunday

Soudie ja LuminaryWolf www.instagram.com/soudieee_s https://www.instagram.com/luminary_wolf
Pöydältämme löytyy sekä originaali- että fanitaideaiheisia printtejä, kirjanmerkkejä ja muita tuotteita esimerkiksi eläimistä ja taruolennoista. Lisäksi tarjolla on pieniä, käsintehtyjä amigurumeja sekä pehmeitä häntiä.
Shinon www.instagram.com/shinonart/ Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.
Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sekä originaaleja vesivärimaalauksia.
impalae impalaeart.tumblr.com impalae.deviantart.com Itseoppinut, vahvoja linejä ja karuakin jälkeä rakastava taiteilija osallistuu ensimmäistä kertaa Ropeconiin! Pöydältäni löytyy fanartin lisäksi originaalia taidetta. Tule morjenstaan pöydälle ja jakamaan ropeconfiiliksiä
Fuugis ja Virigus www.deviantart.com/fuugis/gallery www.instagram.com/virigus Kaksikko Fuugis ja Virigus on taas liikkeellä! Tule katsastamaan pöpöjen ja örmelöiden valtaama pöytämme! Meiltä löytyy erilaisia koruja, tarroja, charmeja, saippuoita, printtejä, sekä t-paitoja! Tule rohkeasti juttelemaan.
Kaarinart kaarinart.wordpress.com
Iloisia, humoristisia, värikkäitä ja oivaltavia tuotteita Star Wars -parodioista söpöihin eläimiin. Tuotevalikoimaan kuuluu postikortteja, charmikkaita charmeja, erilaisia tarroja ja tarra-arkkeja, sydänpinssejä, magneetteja sekä sarjakuvia.
Kirsi Launiainen / Tipsutora www.instagram.com/tipsutora/
Myymiini tuotteisiin kuuluvat ihmis- ja osittain eläinaiheiset käsintehdyt printit, postikortit, pinssit, rintanapit, magneetit, erilaiset tarrat ja charmit.
Malvien www.instagram.com/madebymalvien/ Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja, jotka on valmistettu söpöistä japanilaisista ja eteläkorealaisista puuvillaprinttikankaista. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tekniikalla toteutettuja tsumami kanzashi -hiuskoristeita.
RavenGuardian www.deviantart.com/ravenguardian13 Soturikissojen ja Hopeanuolen fanartisti. Löytyy myös originaaleja ja muuta pientä mm. kortteina, charmeina, pinsseinä.
CuteFlare www.youtube.com/c/CuteFlare Pöydältäni löytyy omaa fantasiaseikkailu sarjakuvaani ”Blazing Will of the Heart” neljän osan verran, orginaaleja tarroja, charmeja ja kortteja. Printeistä löytyy pääosin orginaaleja töitä, mutta seasta löytyy muutama fanitaide Pokemonista ja Soturi Kissoista. Jos värikkään asiat ja kissat piristävät päivääsi, tule ihmeessä katsomaan!