pic

Turnaukset ja kilpailut

Bofferoinnin SM-kilpailu

Onko sinusta bofferoinnin Suomen mestariksi vuonna 2019? Sankarit ottavat toisistaan mittaa Ropeconin perinteikkäässä taistelukilpailussa, jossa hiki lentää ja solumuovi tärisee. Voittajaksi tässä tiukassa lajissa pääsee hyvällä urheiluhengellä, taidolla ja asenteella. Turnaus käydään yhden käden bofferimiekoilla.

Katso vuoden 2018 kilpailun voittajat Ropeconin tulospalvelusta »

Pukukilpailu

Tuletko tapahtumaan lempipuvussasi? Ropeconin pukukilpailussa kävijät pääsevät esittelemään taidokkaita pukujaan koko conikansalle. Puvut voivat olla cosplay-henkisiä tai täysin omia luomuksia. Eri kisakategorioiden voittaja valitaan tuomariston ja kävijöiden antamien äänten perusteella.

Kuvauta asusi ja täytä ilmolomake Lasigalleriassa. Ilmoittautumiset perjantain ja lauantain aikana, ja yleisöäänestys lauantai-illasta sunnuntaille.

Ilmoittautumisajat
Pe 18-21 La 10-13

Katso vuoden 2018 pukukilpailun osallistujat ja voittajat Ropeconin Flickr-kuvagalleriasta »

KPS-turnaus

Ropeconin ainoassa ja alkuperäisessä kivi-paperi-sakset-turnauksessa kilpailijat ottavat toisistaan mittaa eeppisessä kaksintaistelussa, josta ei puutu jännitystä. Kansainväliset kilpailusäännöt ja lahjomaton tuomari pitävät huolta kilpailijoiden ja katsojien tinkimättömästä karnevaalihengestä.

Katso vuoden 2018 kilpailun voittajat Ropeconin tulospalvelusta »

Pöytäpeliturnaukset

Ropeconissa pelataan joka vuosi useita kymmeniä erilaisia pöytäpeliturnauksia. Pöytäpeliturnauksiin lukeutuu lauta-, kortti-, ja figupelit.

Turnaukset ovat avoimia kaikille Ropeconin kävijöille, jotkut saattavat vaatia ennakkoilmoittautumisen paikanpäällä kun taas toiset ovat auki siihen asti kunnes tapahtumaa alkaa.

>> Lisätietoa turnauksien ja ohjelman järjestämisestä

>> Lisätietoa pöytäpeliturnauksista