pic

Myyntialue

Hyviä messutarjouksia ja ihania löytöjä

Tapahtuman myyntialue sijaitsee hallissa 3. Tarjontaan kuuluu roolipelejä, taidetta ja käsitöitä sekä paljon muuta. Myyntialueelta löytyy myös perinteinen kirpputori.

Aukioloajat

perjantaina klo 15–21
lauantaina klo 10–19
sunnuntaina klo 10–17

Pankkiautomaatit

Kaikilla näytteilleasettajilla ei ole käytössä maksupäätettä, joten varaudu maksamaan käteisellä. Messukeskuksessa on kaksi pankkiautomaattia, jotka sijaitsevat Lasigalleriassa ja Alagalleriassa.

Näytteilleasettajat

Myyntialueelta löydät paljon erilaisia pelejä ja peliaiheista esineistöä. Hyödynnä hyvät messutarjoukset ja osta käsitöitä, joita on vaikea saada muualta!

Katso lista näytteilleasettajista »

Haluatko näytteilleasettajaksi Ropeconiin?

Katso lisätiedot »


Ropecon Shop

Ropecon Shopissa on tarjolla vuositeeman mukaisia Ropecon-paitoja sekä muita tapahtuman oheistuotteita. Ennakkoon tilatut tuotteet voi noutaa omalta pisteeltään puodin läheisyydestä.


Kirpputori

Kirpputorilla roolipelien harrastajat myyvät peliharrastuksiin liittyviä esineitä. Toisen turhaksi jäänyt esine voi olla toisen uusi aarre. Tule tekemään löytöjä!

Haluatko tuoda esineitä myyntiin kirpputorille?
Katso lisätiedot »


Yhdistykset ja tapahtumat

Erilaiset peliharrastukseen liittyvät yhdistykset ja tapahtumat esittelevät toimintaansa myyntialueen läheisyydessä. Haluatko aloittaa uuden harrastuksen tai liittyä yhdistystoimintaan? Yhdistykset kertovat mielellään tapahtumistaan ja harrastukseen liittyvistä käytännön asioista. Sano rohkeasti hei!

Haluatko esitellä toimintaasi Ropeconissa?
Katso lisätiedot »