pic

Proppinäyttely

Näyttelyesineissä on magiaa

Onko sinulla tärkeä proppi, johon liittyy muistoja tai merkityksiä? Tuo se Ropeconin proppinäyttelyyn!

Suuren suosion saavuttaneessa näyttelyssä esitellään proppeja jotka ovat olleet pelaajille tai pelien etenemiselle tärkeitä, jotka ovat erityisen taidokkaasti toteutettuja tai joiden merkitys on ollut hahmolle tai pelinjohdolle suuri. Tervetulleita ovat pukukokonaisuudet, yksittäiset vaatekappaleet, proppina käytettävät teatteriaseet, pienet ja suuret esineet sekä pelipaikalla käytetty rekvisiitta. Jos et ole varma esineen sopivuudesta, kysy neuvoa proppinäyttelyvastaavilta.

Esine voi olla yksityishenkilön tai yhdistyksen omistuksessa. Omistaja saa myös halutessaan jäädä anonyymiksi.

Kerro meille tarina

Esineiden lisäksi tervetulleita ovat lyhyet tekstimuotoiset kertomukset esineiden merkityksestä ja taustoista.

Näyttelyproppi voi olla kirje, joka muutti kaiken – tai kolpakko, jolla on myrkytetty kuninkaita. Se voi olla esine, joka on kulkenut mukana jokaisessa pelissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Kaikki esineet, joilla on omistajalleen merkitystä, ovat arvokkaita näyttelyesineitä. Kaiva siis aarrearkustasi maaginen esine ja tuo aarteesi koko conikansan ihasteltavaksi!

Pelaajille tai peleille merkityksekkäitä proppeja eli pukukokonaisuuksia, yksittäisiä vaatekappaleita, rekvisiitta-aseita, erilaisia esineitä ja pelipaikalla käytettyjä lavasteita esitellään tänäkin vuonna proppinäyttelyssä.

Ilmoittaudu proppinäyttelyyn 22.7.2019 mennessä tästä!

Proppinäyttely 2019
Carolin Sajur & Sirian Holappa | proppinayttely@ropecon.fi

Kysyttävää?

proppinayttely@ropecon.fi