pic

Akateeminen seminaari

Hahmojen ja miniatyyrien monet merkitykset

Millainen on pelaajan ja hahmon suhde roolipeleissä? Kuinka miniatyyrit kerryttävät sosiaalista pääomaa? Miksi aikuiset leikkivät nukeilla?

Ropeconin toinen akateeminen seminaari pureutuu hahmojen ja miniatyyrien tutkimukseen. Seminaarissa tarkastellaan millä eri tavoin hahmoja ja miniatyyrejä hyödynnetään peleissä ja leikeissä, ja millä tavoin ne luovat merkityksiä ihmisille. Seminaari järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston pelitutkimusryhmän vetämän Pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikön(2018-2025) kanssa. Ohjelma on pääsääntöisesti englanniksi. Akateeminen seminaari alkaa edellisvuoden tapaan jo perjantaiaamuna 26.7. ja varsinainen Ropecon-tapahtuma avaa ovensa 15.00.

Puhujaksi akateemiseen seminaarin

Ropecon kutsuu sinut keskustelemaan hahmojen ja miniatyyrien merkityksistä. Tervetulleita ovat niin aloittelevat tutkijat ja tohtoriopiskelijat kuin kokeneemmatkin tutkijat. Mikäli kiinnostuit, tutustu esitelmöintikutsuun!

Katso esitelmöintikutsu

Liput

Akateemiseen seminaarin tulee rekisteröityä täällä sekä hankkia erillinen lippu. Lisätietoa tästä helmikuun aikana.

Tukijamme

Vuoden 2019 akateeminen seminaari järjestetään Suomen Kulttuurirahaston tuella. Lue lisää Suomen Kulttuurirahastosta ja apurahoista heidän kotisivuiltaan.

Ota yhteyttä

academic.program@ropecon.fi