pic

Roolipeleihin ilmoittautuminen Konsti-sovelluksella

Ropeconissa pöytäroolipeleihin ilmoittaudutaan Konsti-sovelluksella

Konsti on Ropeconille suunniteltu ilmoittautumissovellus. Sen avulla voit selata Ropeconin roolipelitarjontaa, merkata suosikkipelit ja ilmoittautua peleihin. Konstin avulla pystymme sijoittamaan suuren määrän osallistujia heidän toiveidensa mukaisiin peleihin nopeasti, tasapuolisesti ja ilman jonottamista. Sijoitusalgoritmi pyrkii siihen, että mahdollisimman moni ilmoittautuja pääsee mahdollisimman mieluisaan peliin.

Konstia voit käyttää omalla mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi sekä lisäksi larp- ja roolipelitiskin tarjoamilla laitteilla.

Konstilla pääset ilmoittautumaan pöytäroolipeleihin ennen niiden alkamista

Uudet pelit alkavat tunnin välein tasatunnein ja niihin ilmoittautuminen aukeaa neljä tuntia ennen pelin aloitusta. Jokaiselle pelien alkamisajankohdalle voit valita itsellesi järjestyksessä kolme mieluisinta peliä. Ilmoittautuminen päättyy 30 minuuttia ennen pelien alkamista, minkä jälkeen oman pelin ja sen sijainnin voi tarkistaa sovelluksesta. Ilmoittautumisen tiedot löytyvät myös larp- ja roolipelitiskiltä. Jos et päässyt mihinkään peliin, kannattaa tulla käymään tiskillä, sillä jokin peli voi etsiä vielä lisäpelaajia. Voit myös tarkistaa Konstista, onko käynnissä pyöröovipelejä, joihin voi osallistua koska tahansa, jos pelipöydässä on tilaa.

Sovelluksen käyttäminen vaatii salasanalla suojatun käyttäjätunnuksen

Aikaisempien vuosien tunnukset eivät ole enää voimassa. Uuden käyttäjätunnuksen voi rekisteröidä larp- ja roolipelitiskiltä saatavalla koodilla. Tämän jälkeen Konstiin voi kirjautua valitulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Peleihin on mahdollista ilmoittautua myös ryhmänä

Jokainen ryhmän jäsen tarvitsee oman Konsti-käyttäjätunnuksen, minkä jälkeen käyttäjät voivat muodostaa ryhmiä ja ilmoittautua peleihin yhdessä.

Vinkkejä Konstin käyttämiseen

Ilmoittautujat sijoitetaan peleihin ilmoittautumisen päättyessä eli 30 minuuttia ennen pelien alkamista. Ilmoittautuminen aukeaa jo neljä tuntia ennen pelin alkua, mutta ilmoittautumisajankohdalla ei ole vaikutusta lopputulokseen. Peliin pääsyn kannalta ei siis ole merkityksellistä, ilmoittaudutko tuntia aikaisemmin vai kolme tuntia aikaisemmin.

Larp- ja roolipelitiskillä voi olla ruuhkaa, kun ilmoittautumisen päättymisjankohta lähestyy. Ilmoittautumista ei kannata siis jättää aivan viime hetkeen.

Konstiin rekisteröitymisen yhteydessä tarvitaan numerokoodi, jonka saat lapulla larp- ja roolipelitiskiltä. Tämä lappu kannattaa pitää tallessa, koska sitä voidaan tarvita myöhemmin esimerkiksi käyttäjätunnuksen salasanan vaihtamiseen.

Pelejä valitessa kannattaa miettiä, onko samassa alkamisajankohdassa myös muita kiinnostavia pelejä. Voit valita jokaiseen alkamisajankohtaan 1-3 peliä, joista ylimmäisenä on ensimmäinen toiveesi. Valitsemalla useamman pelin sinun on todennäköisempää päästä johonkin valitsemistasi peleistä, sillä Konstin on helpompi löytää kaikille ilmoittautujille peli, jos vaihtoehtoja on enemmän. Tavoitteena on silti sijoittaa kaikki ilmoittautujat ensisijaisesti jokaisen eniten toivomaan peliin.

Konsti huolehtii, että sinulla ei ole päällekkäisiä ilmoittautumisia. Kun pääset peliin, päällekkäiset ilmoittautumiset perutaan automaattisesti.

Jos jokin jäi mietityttämään, larp- ja roolipelitiskin väki auttaa kaikissa Konstia koskevissa kysymyksissä!

 

Siirry käyttämään Konstia