Tänä kesänä Ropecon ja Taidevandaali yhdistivät voimansa tehdäkseen tikusta asiaa. Pääpromoottorien äimistykseksi kevytmielinen Facebook-kampanja sai osakseen suurta suosiota. Jotta totuus ei pääsisi unohtumaan, Ropenomicon tarjoilee nämä huonon huumorin hedelmät vielä kerran kaikessa komeudessaan.

Pe 14.4. Ropemummot

Kuinka fandaalia! Tänä keväänä Ropecon ja Taidevandaali yhdistävät voimansa ilmaistakseen conikansan syvien rivien sielunmaisemaa klassisen taiteen keinoin. Uusia julkaisuja tupsahtelee vuoroin Taidevandalismin ja vuoroin Ropeconin sivulla. Jos et vielä tienyt, mistä kana pissii, tajuat sen viimeistään Ropeconiin mennessä.

Muistatteko kun Vandaali sanoi ettei mainosta mitään enää ikuna? Syön sanani, sillä tänä keväänä ja kesänä Taidevandalismi tekee kepoista yhteistyötä Ropecon-roolipelitapahtuman kanssa. Conin teema on tänä vuonna ”Klassikot”, ja Taidevandaali on itse umpinörtti conikonkari, joten tämähän sujahti kuin noppa sohvan alle. Roolipeliaiheisia päivityksiä tupsahtelee silloin tällöin, ja lisempiä voi käydä vakoilemassa Ropeconin sivuilta suven mittaan: https://www.facebook.com/ropecon/

Pe 28.4. KPS

Kevättä rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! Vapun kunniaksi Taidevandaali päätti ottaa silmätikukseen Ropeconin rakastetuimman sankarilajin, KPS-turnauksen (konkarien kesken tuttavallisemmin keltsu-pöytäpelit-suihku -turnauksen). Höyhenet pöllyävät tänäkin vuonna, kun kaikenkarvaiset sankarit ottavat toisistaan mittaa legendaarisessa matsissa.

Pe 12.5. Sirpan uusi cossi

Klassikko jo syntyessään! Taidevandaali ja Ropecon yhdistivät voimansa ja tekivät jälleen tikusta asiaa. Jos et jostain syystä ole vielä ilmoittautunut Ropeconin cosplay-kisaan, armonaikaa on vielä sunnuntaihin (14.5.) asti. /ohjelma/cosplay/

Jälleen kerran Taidevandalismi goes Ropecon, joka koettaa houkutella cosplay-harrastajia tulevaan tapahtumaansa. Simperin Huuko kääntyilee haudassaan, ja vakavikot paheksuvat. Sehän meitä ilahduttaa!

Pe 26.5. Jäärät haikailevat Keltsuun

Huokeaa perjantai-iltaa itse kullekin säädylle! Viime aikoina Taidevandaali ja Ropecon ovat huomanneet ikääntyvänsä armottomasti ja itkevät nyt kunnollisten entisaikojen perään. Kuten arvata saattaa, mikään ei ole enää niin kuin ennen. Onneksi vanhoja hyviä aikoja pääsee sentään vielä muistelemaan juuri avattuun Ropecon-näyttelyyn Suomen pelimuseoon. Katkeransuloiseksi museokamaksi päätynee meistä lopulta jokainen.

Pe 9.6. Surrealistinen teos: Spede ja apinatohvelit

Keskiajalla osattiin antaa mielikuvituksen lentää, tai sitten luonnonlääkitys oli kohdallaan.

Sehän on jälleen perjantai, ja ropeconilaisille se tarkoittaa taidevandalismipäivää! P.s. Jos juuri harkitsit osallistumista Ropeconin taidenäyttelyyn, surffaa osoitteeseen: /ohjelma/taidenayttely/

Pe 23.6. Matti boffoturnauksessa

Ropecon ja Taidevandaali toivottavat kaikille iloista ja rauhallista Juhannusta! Muistakaa pysyä erossa myöhäisillan nakkijonoista.

Pe 7.7. Sata Leia Organaa

Vitsi kuin noloa oikeesti. Arvaa kauan näihin sykeröihin mun ohimoilla meni aikaa?!

Ropecon lähenee ja jutut sen kun paranee! Riippuu tietty, keltä kysyy.

Pe 21.7. Kultistien juoni

Foliohattu päähän ja äkkiä! Tosin sekään ei suojele sinua muinaisilta.

To 27.7. Logistiikka aloitti pystytyksen

Perinteitä kunnioittaen syntyy Ropecon yhtä vahvasti kuin sen kuuluisan Iisakin kirkko.

Pe 28.7. Con-elämän sietämätön keveys

Ah! Tänään se alkaa. Con-elämän sietämätön keveys.

La 29.7. Ilkka figuturnauksessa

Ropeconissa turnauskestävyys palkitaan! Kohti vääjäämätöntä voittoa ja eeppistä sankaruutta! Jos siis Ilkan liima ehtii kuivua vielä ennen skabaa.

Su 30.7. Maailman väsynein Jouni

Ropecon on raskasta aikaa. Sen sai kokea myös maailman väsynein Jouni.