Taidenäyttely palaa Ropeconiin! Jos teet taidetta, tuo myös se mukanasi taidenäyttelyyn.

Otamme vastaan taidetta yli genre- ja tekniikkarajojen, kunhan teoksen voi jättää esille galleriamaiseen tilaan. Teoksen sisältö voi sivuta roolipeliskeneä, vuoden teemaa “Kaaos ja Järjestys” tai muuten vain olla luonteeltaan sellainen, että se saattaisi solahtaa Ropeconin muun sisällön lomaan.

Meiltä saat galleriatilaa, jossa voit esitellä teosta ja halutessasi pitää sitä kaupan. Taideteokset ovat myös mukana kilpailussa, jossa menestyneille jaetaan lahjakorttipalkintoja. Taideteosten näytteilleasettajille ei kuitenkaan tarjota ilmaista sisäänpääsyä.

Ilmoittaudu 17.7. mennessä

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen taidenayttely@ropecon.fi su 17.7. mennessä. Kerro samalla työsi mitat ja lähetä siitä joko kuva tai luonnos. Kerro myös, jos et halua olla osallisena kilpailussa. Ilmoita mahdollisista lisätoiveista esillelaiton tai muiden asioiden suhteen, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Huomioitavaa:

  • Tilaa on rajallisesti, joten saatamme joutua rajoittamaan töiden määrää. Ilmoitamme taiteilijoille valinnasta viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Voit myös pyytää varmistusta aikaisemmin, jos koet että työsi valmistelu vaatii sekä aikaa että varmuuden päästä coniin.
  • Ropecon on ikärajaton tapahtuma ja taidenäyttelyyn pääsyä ei rajoiteta. Seksiä ja raakaa väkivaltaa ei voida esittää, ainakaan eksplisiittisesti. Epäselvissä tapauksissa otathan yhteyttä meihin ennakkoon.
  • Toivomme taiteilijoiden tuovan työnsä paikalle perjantaina ennen conin aukeamista ja vievän ne sunnuntaina omatoimisesti pois conin päätyttyä. Poikkeusjärjestelyistä on mahdollista sopia, jos se tehdään tarpeeksi ajoissa.

Kysyttävää?
Taidenäyttelyvastaava
Ville Lovikka
taidenayttely@ropecon.fi